Kurkistus uuteen kukkakuosiin

IMG_20180314_072222

Tänä keväänä uusi kukkaprintti on keltainen jaloleinikki. Nyt tulevana viikonloppuna skannaan tämän ja laitan tilaukseen. Samaan erään tulee vihdoin lisää kissatarjotinta ja kaikkia kukkia myös 40 cm halkaisijan koossa. Myös leikkuulautoja kukkakuosein.

Ensi viikolla leikkaan myös pellavapyyhkeisiin kankaat ja vien painoon. Koitan myös ommella ne mahdollisimman pian valmiiksi myyntiin. Ensimmäinen pellavatuote-erä osoitti, että keittiöpyyhkeet on eniten teidän mieleen niin jatkan niillä. Laudeliinat olivat toki pidettyjä mutta niissä on sen verran isompi työ ja kustannukset etten nyt kykene pitämään niitä valikoimassa. Mittatilaustyönä voin toki tehdä!

Monet tuntuvat kaipaavan vihreää tarjotinta, myös kuvitusideoita on tullut kiitettävästi. En kuitenkaan ole vielä saanut siitä finaalivisiota. Mikään vihreä kukka ei ole tarpeeksi pyöreä ja kaunis. Toki sen ei tarvitsisi luonnostaan olla pyöreä. Saniaisista saisi taivutettuna kauniin pyöreän muodon. Ne vaan ovat henkilökohtainen nemesis mökillä niin en siksi pysty niihin. Monstera deliciosa eli peikonlehtihän on näyttävä ja pyöreähkö mutta sen suhteen on jo paljon tarjontaa ja melkoinen someähky…. Itse mietin ehkä sellaista tiivistä viininlehtikasvustoa, siis sellaista joka kasvaa esimerkiksi muurissa kiinni. Hmm.

Myös yksi uusi printti-idea tuli eräältä jälleenmyyjältäni, nimittäin jätski! Siitä tuli samantien kuva mieleen sellaisesta herkullisesti sulaneesta jäätelötötteröstä. Niitä voisi asetella monta vierekkäin viuhkamaisesti. Kuulostaisiko tämä silmissä sulavan kauniilta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s