Arjen opettelua

Asiahan on niin että olen palannut palkkatyöhöni syksyn alussa ja tästä johtuen on ollut vähän aikataulutusongelmia tämän Nortevan toiminnan kanssa. Alunperin suunnittelemani uudet tuotteet ovat saaneet odottaa. Onneksi nämä ideat eivät vanhene niin voin toteuttaa ne myöhemminkin. Mutta askel järkevämpään arkeen otetaan nyt vuodenvaihteen aikana kun haemme vihdoin kirjoituspöydän oheen työtuolin, niin onnistuu suunnittelutyö mukavammin. Olen tehnyt diilin jo miehenkin kanssa, että hän ottaa joululomalla jonkun pleikkaripelin projektiksi iltaisin niin minun on helppo eristäytyä yläkertaan piirtämään. Niin saan uuden kukkakuosin hyvissä ajoin valmiiksi ennen kevättä:)

Norteva oli myös ilmoittautunut kaksiin eri joulumyyjäisiin Helsingissä. Ensimmäisenä oli korjaamon joulumarkkinat la 25.11-su 26.11 ja sitten pienempi tapahtuma sympaattisessa miljöössä vanhan kaupungin lahdella su 17.12 eli viikko ennen joulua ravintola Koskenrannan yhteydessä olevassa tapahtumasalissa. Hyvä hetki hankkia viimeisiä lahjoja. Korjaamon joulumarkkinat viime viikonloppuna oli oikein kivat, kukikkaat leikkuulaudat tuli myytyä loppuun ja pellavalaudeliinoista selkeästi suosituin oli pellavan värinen 1,5m pitkä, joka myöskin loppui ensiesittelyssä. Myös nukkuva kissa tarjotin on toistaiseksi loppu ja sitä saan lisää vasta ensi vuoden puolella. Pioni ja hortensia tarjottimia on tulossa lisää varastoon toivottavasti ensi viikon aikana!

Olen siis juuri lanseerannut pellavaiset joutsen keittiöpyyhkeet ja laudeliinat n. 1,5m ja n. 2m pituisina, näitä löytyy kahdessa värissä valkoisena ja pellavanvärisenä. Alkuun on tämän Suomi100 vuoden kunniaksi vain joutsenen kuvalla mutta nyt kun on tullut selviteltyä mitkä näistä vaihtoehdoista on kansan mieleen niin tiedän mitä ommella lisää ja samalla voin myös laajentaa kuvavalikoimaa. Ainakin kissa ja pioni on aikomuksena toteuttaa kangastuotteisiin.

IMG_20171206_122251_991IMG_20171119_161221

https://www.facebook.com/events/1991997917749810/?ti=cl

https://www.facebook.com/events/244557159400620/?ti=cl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s