Joutsenet

Kerralla enemmän uusia printtejä. Näiden inspiraationa toimi halu tehdä jotain Suomen 100-vuotisuuden kunniaksi ja facebookissa toimiva luontokuvaus ryhmä, joka pulppusi toinen toistaan kauniimpia kuvia joutsenista keväällä. Tämä kansallislintumme on kyllä kaunis, upean linjakas ja siitä saisi vaikka mitä vielä aikaan mutta pitäydytään nyt näissä. Sinivalkoista ja graafista.

Näistä tulee olemaan saatavilla viimeistään syyskuun alussa 35cm halkaisijan pyöreitä tarjottimia paitsi tuo pönöttävä kaksikko tulee koristamaan leikkuulautaa. Materiaali on tuttua suomalaista koivua. Jos on innostusta postikortteihin tai julisteisiin niin otathan yhteyttä! Niitä saan tilattua todella pikaisesti tuosta ihan lähellä olevasta painotalosta.

Ja näiden uusien kuosien kanssa laajennan valikoimaani myös kangastuotteisiin. Suunnitteilla on pellavaiset keittiöpyyhkeet ja laudeliinat tuolla lentojoutsen kuviolla. Eli tämä entinen ompelija & kangaskauppias  istuu ompelukoneen ääreen syksyn aikana. Kuvionpainatus toteutunee seritekniikalla alihankintana.

lepotuotekuvareceived_10157119527262524received_10157128661087524received_10157119526212524

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s