Jotain uutta

Mielessä pienet uudet tuotteet, tervetuloa- ja ei mainoksia-kyltit. Nämä on tarkoitus painaa ohuelle muovilevylle jotta kestävät Suomen vaihtelevan sään, taakse laitetaan valmiiksi kaksipuoleista teippiä. Alkuun koristekuvina on pioni, hortensia ja kissa.

Pari arjen huumorista kumpuavaa ideaa näihin liittyen on vielä tulossa näiden klassikkokuvien kaveriksi. Kaikkihan tietää että ei mainoksia-kyltit ei päde pizzeriamainoksiin. Se on ihan hyväkin, ainakin me arvostettiin sitä alkuun kun muutettiin uudelle alueelle ja ei tunnettu kulmia ollenkaan. Nyt ne toki alkaa jo lentää sinne paperinkeräykseen. Mutta pieni paha ärsyttävyydessään tuommoinen paperinen muinaisjäänne kuin että jos tulisi vaikka jatkuvasti tekstarilla mainoksia. Tästä syystä ajattelin tehdä pienen pyöreän kyltin jonka taustalla on pizza ja päällä teksti joka menee jotakuinkin näin “Ei mainoksia paitsi pizza, jaatte sen kumminkin”.

Ja pizzan kotiinkuljetukseen liittyen on ilmennyt yksi toinenkin ongelma nykyarjessa nimittäin ovikello, koska meillähän on tapana tilata pizzaa kotiin iltasella kun lapsi on jo nukkumassa. Aina ei onnistu ovelle ryntääminen ennen ovikellonsoittoa ja käsillä ei myöskään tilatessa ole aina paperia johon kirjoittaa ja jota teipata ulko-oven ulkopuolelle. Hyvä ratkaisu voisi olla tällainen kestokyltti jonka voi tarpeen vaatiessa lätkäistä esimerkiksi sinitarralla oveen. Tekstiä pohdin vielä ja visuaalista puolta muutenkin. Olisiko sellainen keltamustahuomioraita hyvä vai vaan kaunis teksti? Ehkä sellainen pysäyttävämpi lookki olisi parempi tähän tarkoitukseen.

-Vauva nukkuu, älä soita ovikelloa!

-Lapsi nukkuu, koputa ovea!

-Koputa! Älä soita ovikelloa koska lapsi nukkuu.

-Baby sleeping, please knock!

-Child is sleeping please don’t ring the bell!

-Child sleeping, please knock!

Hmm. Kyllä se ensimmäinen versio taitaa tulla tuolla vikalla tekstillä. Kommentoikaa toki jos mieleenne tulee toimivampi vaihtoehto.

Ja hei jos ei ole ohjelmaa sunnuntaina siis nyt 2.7. tule Hakaniemen maalaismarkkinoille, siellä taas päivystetään klo10-16 🙂 LRG__DSC0354

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s