Kapuloita rattaissa vai

IMG_20170531_150051

Niinhän siinä kävi etten päässyt kouluun. Olo on toki lannistunut vaikka en liikoja odottanutkaan tänä vuonna itseltäni kun henkisesti olin asennoitunut olemaan kotona vielä ensi kevääseen. Mutta tosiasiassa ei tämä hoitorahalla elo näin pidemmän päälle ainakaan edesauta luovuutta ja investointia edes jonkinlaiseen varastoon tuotteita. Kaikki menee kädestä suuhun. Olenkin päättänyt palata palkkatyöhön syksyllä. Mutta ei huolta Norteva jatkuu ja toivottavasti kovemmin!

Poika menee päiväkotiin, ei ihan täyttä viikkoa ainakaan alkuun hänen tai siis ehkä enemmänkin mun pääkopan puolesta.. Itsekään en siis ihan sata lasissa lähde työhön vaan koitan pitää viikottaista rutiinia ylläpitää ja kehittää tätä omaa tuotemerkkiä. Tähän väliin siis pari luonnosta seuraavista designeista.

IMG_20170605_124302

IMG_20170601_160238

Ensimmäinen sisustuskauppajälleenmyyjäkin tosiaan löytyi! Lumoava koti Vantaan Tikkurilassa. Osoitteessa Tikkurilantie 55. Kahden naisyrittäjän juuri avaama freesi liike. https://www.facebook.com/lumoavakoti/

Lisää jälleenmyyjiä saa vinkata;) Ja kivoja tapahtumia jonne sopisi tulla kaupittelemaan!

Sen verran informaatiota omasta elämästä että perheemme on ulkomailla 9.6-19.6 jolloin verkkokauppa on tauolla. Tai siis on auki mutta tuotteet postitan palattuamme kotiin. Ja eiköhän mieli ole parempi ja tulevaisuus kirkas reissun jälkeen kun on saanut itsensä kyllästettyä ranskan kielellä, patongeilla, viinillä ja bouldereilla.

Bon matin! 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s