Hortensia on otettu vastaan innokkaasti

Toinen erä tarjottimia saapui vihdoin heti Vapun jälkeen kuin myös julisteet ja postikortit. Joten uskalsin tiedustella myyntipaikkaa Hakaniemen maalaismarkkinoilta samalle viikolle, sellainen onneksi järjestyi! Oli ihanaa että sattui myös niin aurinkoinen päivä kyseiselle sunnuntaille. Ihan mahtava fiilis oli muutenkin väellä. Ihmiset lähestyivät mielellään pöytäämme kuultuaan kotimaisen koivun materiaaliksi tarjottimiin ja leikkuulautoihin. Ja kiitos ystäväni Terhin oivalluksen saimme myös ujommat vanhemman sukupolven henkilöt houkuteltua juttusille kettukarkeilla. Hih! Postikortit yllättivät suosiollaan mutta suurin hitti oli hortensialeikkuulauta. Oli ihanaa kuulla ihmisten ihasteluja, kyllä sellaiset kehut kuin “fantastinen nappisuoritus” tai “upeampi kuin marimekko” tuovat uskoa itseen.

Yllättävää oli myös se kuinka paljon tuttuja oli liikenteessä. Niin ne ajat muuttuu, ennen törmäiltiin yössä ja nyt näin ihanassa työssä. Pitäisi vissiin useamminkin muutenkin käydä keskustassa. Myynnillisesti markkinat oli kannattavat, joten rakkaat tulevat asiakkaat jotka kyselitte tullaanko uudestaan niin vastaus on kyllä! Sunnuntaina 2.7. Hakiksessa tavataan! Sitä ennen Nortevan löytää ravintolapäivänä lauantaina 20.5 kalliosta kulmahuoneen toimiston pop up afternoon tea kahvila & kirppikseltä Siltasaarenkatu 15 klo 11-17.

Touko- ja kesäkuun vaihde menee pääsykokeissa joiden jälkeen meidän perhe lähtee Ranskaan fontaine bleaun boulder mekkaan muksahtelemaan kivien äärelle ja toki vähän Pariisiakin ajateltiin katsastaa. Ollessamme poissa maisemista Nortevan tuotteita voi käydä ostamassa Tikkurilaan juuri kesäkuussa avattavasta uudesta sisustusliikkeestä. Ensimmäinen sisustuskauppa jossa Norteva on valikoimissa! Siitä lisää jahka olen käynyt pitäjiä tapaamassa.

Tähän viimeisimpään erään ei tullut valitettavasti suosituinta Pionia lainkaan lisää valitettavan väärinymmärryksen vuoksi tehtaalla. Mutta erhe luvattiin korjata mahdollisimman pian, joten toivoa saattaa niiden saapuvan tällä viikolla 🙂DSC_1962

IMG_20170507_194929

IMG_20170507_135306

IMG_20170506_200119

Ihanaa äitienpäivää! 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s